Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij houden het graag persoonlijk. Als u geïnteresseerd bent in wat wij te bieden hebben, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan zowel overdag als 's avonds. Wij zijn van mening dat wij u pas een goede aanbieding kunnen doen als wij weten wat (en voor wie) wij gaan beheren.

 

Wij komen dus graag het gebouw bekijken en kennismaken met u als bewoner en/of bestuur(der). Wij bespreken dan uitgebreid wat uw wensen zijn ten aanzien van het beheer van uw gebouw / VvE.

 

Wij leveren u vervolgens een offerte op maat. Iris VvE Beheer levert alle diensten die u mag verwachten van een goede beheerder.

 

Omdat wij maatwerk willen leveren, hebben wij geen standaardpakket. U kunt bij ons het volledige beheer uitbesteden, maar u kunt ons ook inhuren voor een beperkt aantal aspecten van het beheer. Ook voor bouwkundige zaken, opstellen van meerjaren onderhouds plannen (MOP), opstellen van bestekken, bouwkundig onderzoek, begeleiding van groot onderhoud en renovaties kunt u bij ons terecht.

Iris beheert o.a.

Site map / Copyright © 2024 Iris VVE Beheer B.V. All rights reserved.