Delftwijk - Haarlem

Delftwijk is een plek met een bijzondere ligging tussen stad en strand. Een plek om te wonen, naar school te gaan, boodschappen te doen en te ontspannen. Een beetje verborgen in Haarlem vind je hier de rust om thuis te komen, en op de fiets ben je in een mum van tijd in het Haarlemse centrum en het levendige strand aan de Kennemerduinen.

 

Dat gevoel van geborgenheid ervaar je ook in de manier waarop de wijk is opgezet: hogere gebouwen die gericht zijn op de straat en groenzones liggen aan de randen van de wijk. Er is veel groen, want het nieuwe wijkpark komt midden in de wijk. Er zijn ook meer besloten gebouwen te vinden met tuinen en hoven centraal in de wijk. Hierdoor biedt Delftwijk een veilige omgeving waar mensen zich gemakkelijk thuis voelen. Thuis voel je je ook in het nieuwe wijkpark en op het winkelplein.

 

Met alle gemakken van stedelijke voorzieningen en een groot nieuw winkelcentrum binnen handbereik, voldoende parkeerruimte en een gunstige ligging ten opzichte van groene buitengebieden en uitvalswegen is het wonen in Delftwijk ontspannen.

 

De wijk ligt tussen de N208, de Rijksstraatweg, Jan Gijzenkade en de Delftlaan in het noorden van Haarlem. Door de gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen is Delftwijk bovendien uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Iris beheert o.a.

Iris beheert o.a.

Site map / Copyright © 2024 Iris VVE Beheer B.V. All rights reserved.